Здається, повітря пахне морозом, хвоєю і трошки Різдвом. Розпочинаємо…
Запашне, ніжне та хрумке печиво із крем-сиром в середині.


Інгредієнти
Начинка:
- Крем-сир – 150 гр.
- Цукрова пудра – 1 ст.л.
Тісто:
- Масло – 180 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Цукор – 70 гр.
- Борошно – 280 гр.
- Розпушувач – 0,5 ч.л.
- Сода — 0,5 ч.л.
- Сіль — 0,5 ч.л.
- Цедра одного апельсину
Крем-сир змішуємо із цукровою пудрою до однорідності (але не збиваємо). Із маси робимо диски у кількості 10 шт діаметром як чайна ложка та заморожуємо їх.
До масла кімнатної температури додаємо яйце та цедру апельсина. Змішуємо до об’єднання компонентів.
В іншій ємності змішуємо вінчиком цукор, борошно, розпушувач, соду та сіль. Додаємо сухі компоненти до масляно-яєчної суміші та замішуємо тісто. Воно майте вийти м’яке та гладке. Відправляємо його на 1 годину в холодильну камеру.
Охолоджене тісто ділимо по 50 гр. Кожен шматочок обминаємо та скатуємо колобком.
Дістаємо із морозильної камери диски із крем-сиру.
Колобок тіста розплющує на долоні. По центру кладемо заморожений диск крем-сиру і закриваємо його залишками тістом, що по краях від диску. Ретельно защипуємо краї, щоб начинка не витекла під час випікання. Оглядаємо заготовку, щоб з усіх сторін не було видно крем-сир.
Заготовки викладаємо на деко застелене пергаментом. Випікаємо 25 хвилин у заздалегідь прогрітій духовій шафі до 180 градусів Цельсія.