У соціальних мережах завірусилося відео приготування яблучного пудингу, де тільки три компоненти: яблуко, какао та яйце.
Цей рецепт мене заінтригував, і я подумала: хто я така, щоб його не приготувати?
Я додала трохи цукру, щоб не таке терпке було і доповнила збитими вершками.
Смак яскраво виражений шоколадний, структура соковита, м’яка та приємна. Доповнення у вигляді збитих вершків ідеально відтіняє шоколадний смак.


Інгредієнти
Тісто:
- Яблуко – 1 шт (115 гр.)
- Како – 30 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Цукор – 1,5 ст.л. (без верха)
Крем:
- Вершки (33%) – 50 гр.
- Цукрова пудра – 0,5 ст.л.
Яблуко почистити від шкірки та серцевини. Нарізаємо на 4-5 шматків. Саме очищеного яблука має бути 115 гр.
У ємність для збивання кладемо яблуко, какао, яйце та цукор. Погружним блендером збиваємо до об’єднання компонентів в єдину масу.
Розігріваємо духову шафу до 180 градусів Цельсія.
Беремо формочку діаметром 7 см і висотою 5 см. Наповнюємо її майже до верху.
Випікаємо 20 хв. Якщо у вас інша форма, то час випікання може бути меншим.
На охолоджений пудинг викладаємо збиті вершки. Прикрашаємо яблучними чіпсами.