Маленька стрілка годинна важко перевалює за обід. Втома повільно наповнює тіло, і, здається, що час взагалі зупиняється. Якщо концентрація на виконанні важливих справ знижується до небезпечного рівня, я раджу зробити перерву на чай. І доповнити його маленькими тістечками із ніжного бісквіту, повітряним кремом та домашніми стиглими, соковитими ягодами із ніжною кислинкою.
Інгредієнти
Корж:
- Яйця – 3 шт.
- Цукор — 60 гр.
- Борошно — 80 гр.
Крем:
- Маскарпоне – 125 гр.
- Вершки (33-35%) — 150 гр.
- Цукрова пудра – 30 гр.
Ягоди
Духову шафу розігріваємо до 180 градусів.
За допомогою міксера на середній швидкості близько 2 хвилин збиваємо яйця. Додаємо цукор і збиваємо на великій швидкості до збільшення маси вдвічі-тричі. На правильно збитій масі буде залишатися візерунок від вінчика.
Борошно просіюємо та двома порціями вводимо до яєчної суміші. За допомогою кулінарної лопатки або вінчика обережними рухами знизу-верх перемішуємо.
На деко 30х35 (або 30х40) кладемо лист білого пергаменту.
Виливаємо суміш на пергамент і розрівнюємо лопаткою тонким шаром.
Випікаємо 10 хвилин.
Корж перевертаємо низом до верха і знімаємо пергамент. Корж охолоджуємо до кімнатної температури. За допомогою круглої вирубки діаметром 5 см робимо заготовки.
За допомогою міксера збиваємо маскарпоне, вершки та цукрову пудру у пишну масу.
Збираємо тістечка. Беремо одну бісквітну заготовку і кладемо її на сервірувальну тарілку. Видавлюємо порцію крему і накриваємо іншою заготовкою. Зверху кладемо ще одну порцію крему і ягоди.