Тістечка на один зубок

Маленька стрілка годинна важко перевалює за обід. Втома повільно наповнює тіло, і, здається, що час взагалі зупиняється. Якщо концентрація на виконанні важливих справ знижується до небезпечного рівня, я раджу зробити перерву на чай. І доповнити його маленькими тістечками із ніжного бісквіту, повітряним кремом та домашніми стиглими, соковитими ягодами із ніжною кислинкою.

Інгредієнти

Корж:

  • Яйця – 3 шт.
  • Цукор — 60 гр.
  • Борошно — 80 гр.

Крем:

  • Маскарпоне – 125 гр.
  • Вершки (33-35%) — 150 гр.
  • Цукрова пудра – 30  гр.

Ягоди

Духову шафу розігріваємо до 180 градусів.

За допомогою міксера на середній швидкості близько 2 хвилин збиваємо яйця. Додаємо цукор і збиваємо на великій швидкості до збільшення маси вдвічі-тричі. На правильно збитій масі буде залишатися візерунок від вінчика.

Борошно просіюємо та двома порціями вводимо до яєчної суміші. За допомогою кулінарної лопатки або вінчика обережними рухами знизу-верх перемішуємо.

На деко 30х35 (або 30х40) кладемо лист білого пергаменту.

Виливаємо суміш на пергамент і розрівнюємо лопаткою тонким шаром.

Випікаємо 10 хвилин.

Корж перевертаємо низом до верха і знімаємо пергамент. Корж охолоджуємо до кімнатної температури. За допомогою круглої вирубки діаметром 5 см робимо заготовки.

За допомогою міксера збиваємо маскарпоне, вершки та цукрову пудру у пишну масу. 

Збираємо тістечка. Беремо одну бісквітну заготовку і кладемо її на сервірувальну тарілку. Видавлюємо порцію крему і накриваємо іншою заготовкою. Зверху кладемо ще одну порцію крему і ягоди.