Полуничний маршмелоу

Полунична хмаринка маршмелоу ніжно тане у роті, а спосіб його приготування здивує вас простотою. Все, що вам потрібно – це полуничне пюре, цукор та желатин.

Інгредієнти

  • Полуничне пюре – 150 гр.
  • Цукор – 120 гр.
  • Желатин – 12 гр.
  • Вода – 30 гр.

Желатин замочуємо у холодній воді та даємо набухнути.

У сотейник кладемо полуничне пюре та цукор. Розмішуємо та нагріваємо до 90 градусів Цельсія. Знімаємо з вогню.

До гарячого пюре додаємо розбухлий желатин та розмішуємо до розчинення желатину.

Переливаємо суміш до діжі для збивання. Гарячу суміш збиваємо на високій швидкості комбайну до пишності. Знадобиться приблизно 10-12 хвилин.

На дно та боки форми кладемо харчову плівку. Змащуємо її 0,25 ч.л. соняшниковою олії без аромату (щоб не прилипла маса до плівки). Викладаємо масу та розрівнюємо. Верх форми також закриваємо харчовою плівкою змащеною краплиною соняшникової олії.

Ставимо у холодильну камеру для стабілізації на 3 години.

Щоб готові прямокутники маршмелоу не злипалися можна їх припудрити кукурудзяним крохмалем змішаним із цукровою пудрою.