Карамельний сирний пиріг без випічки

Ніжний, тендітний та спокусливий. Вершковий смак сиру гармонійно поєднується із карамеллю, створюючи неповторний смак.

Цей сирний пиріг гарний ще тим, що його не треба випікати. Всі компоненти купуються в магазині, а те, що ми його зробимо за 15 хвилин дає фору ще на 100 балів.

Інгредієнти

Основа:

  • Печиво (до кави, Рошен) – 125 гр
  • Масло – 40 гр.

Начинка:

  • Крем-сир – 250 гр.
  • Вершки (33%) – 100 гр.
  • Варене згущене молоко – 100 гр.
  • Цукрова пудра – 30 гр.

Для основи печиво подрібнюємо у крихту. Масло розтоплюємо у мікрохвильовій печі імпульсами.

Розтоплене масло змішуємо з крихтою та перемішуємо. Має вийти волога крихта, яка приймає форму.

Перекладаємо крихту у кулінарне кільце. Розрівнюємо, утворюючи борти та дно. Ставимо у холодильну камеру на 10 хвилин.

Беремо ємність для збивання. Кладемо компоненти для начинки та збиваємо міксером на середній швидкості до пишності та твердих піків.

Із загальної кількості начинки відкладаємо 160 гр. для формування декору. Перекладаємо у кулінарний пакет із насадкою зірка.

Залишок крему викладаємо у форму поверх основи та розрівнюємо. Стабілізуємо у холодильній камері 5-6 годин.

Після стабілізації знімаємо кулінарне кільце і прикрашаємо залишком крему.