Слойки з грушею та сиром Брі

Я: Добре, гугл, що таке Франція?

Гугл: Франція – це багет, брі, соковита груша…

Я: Ні слова більше

P.S. незабудьте про біле вінішко

Інгредієнти

  • Листкове дріжджове тісто – 450 гр.
  • Груша – 3 шт
  • Сир брі – 150 гр.
  • Жовток одного яйця
  • Цукор – 2 ст. л.

Тісто розморожуємо. Розкатуємо його у прямокутник розміром 26х30 см та товщиною 0,5 см. Вирізаємо із тіста круглі заготовки діаметром 10 см. Звичайно, що можна зробити заготовки і іншого розміру.

За допомогою кулінарного пензлика змащуємо кожну заготовку жовтком.

Посипаємо зверху 0,5 ч. л. цукру.

Грушу та сир брі нарізаємо тонкими скибочками.

Чергуючи грушу та сир, викладаємо на тісто.

Випікаємо 20 хв. у заздалегідь розігрітій духовій шафі до 180 градусів Цельсія.